Ring oss: +46 8-662 50 30 eller maila oss: info@powerseif.com - vi svarar snabbt!

Våra varumärken

BibbyTurboflex
TB Woods
Huco
Warner
Matrix
Twiflex
Wichita
Bauer växlar växelmotorer - Powerseif
Guardian svänghjulskopplingar - Powerseif
Stieber Växlar Växelmotorer
Greenshpon - specialväxlar
Rathi

Bibby Turboflex – En komplett leverantör av kopplingar och momentbegränsare för allmänna industriella applikationer såsom pumpdrifter, generatorer och turbindrifter. Specialiserad på stållamellkopplingar för ”High Performance” med kolfiberaxlar.

TB Woods – Tillverkar elastomeriska-, lamell-, och bågtandskopplingar för pump-, papper- och stålindustrin. TB Woods kopplingar används också med fördel på kompressordrifter.

Huco Dynatork – Precisionsaxelkopplingar för servo- och stegmotordrifter, pulsgivare och lättare transmissionsdrifter.

Warner – Världsledande tillverkare av elektromagnetiska bromsar och kopplingar för industriella-, medicinska- samt militära applikationer. Levererar kompletta enheter för linjära ställdon.

Matrix – Ledande tillverkare av elektromagnetiska bromsar och kopplingar för bl.a. servo- och gaffeltruckar. Tillverkar även hydrauliska bromsar och kopplingar för mobila applikationer samt för förpackningsindustrin.

Twiflex – Designar, tillverkar och levererar avancerad bromsteknologi. Skivbromsar för marin-, gruv-, och stålindustrin. Tillverkar även axelkopplingar för torsionsstyva applikationer som tåg-, fläkt- och pumpapplikationer. Twiflex välkända LAYRUB-koppling används med fördel vid vibrationsdämpande installationer.

Wichita – Tillverkar lamellbromsar och axelkopplingar för marin-, gruv- och processindustrin. Specialiserade på bromsar för extrema tunga och tuffa drifter. Levererar också kompletta system för ban- och vävspänningskontroll.

Bauer Gear Motor – Levererar lösningar inom växelmotorer. Det är med högsta kvalitet med fokus på flexibilitet, pålitlighet och stor kundförståelse under 90 år.

Guardian Couplings – Erbjuder ett brett program standard axelkopplingar såväl som kundspecifika lösningar för svänghjulskopplingar, hydraulikpumpar, lagerstödda flänsaxlar, flexibla axel till axel-kopplingar och kopplingar för precisionsrörelser.

Stieber Clutch – Tillsammans med Marland och Formsprag i USA är Stieber världsledande på marknaden för frihjul och backspärrar.

Greenshpon – Design för din applikation – Utgå från en standardväxel eller börja helt från start med en kravspecifikation. Alltid med tre års garanti.

Rathi – Tillverkare av de på marknaden mest frekvent förekommande standard kopplingstyperna såsom elastomer-, pinn-, stålamell- och kuggkopplingar. Levererar också shimms för uppriktning av bl.a. elmotorer.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...